Halaman Berita HEM

Persidangan Pemimpin Muda Islam SBP Peringkat Kebangsaan Kali Pertama 2018

Khamis, 8 Februari 2018

Pelajar Sekolah Dato' Abdul Razak telah menyertai Persidangan Pemimpin Muda Islam SBP Peringkat Kebangsaan Kali Pertama 2018 yang diadakan pada 8 hingga 11 Febuari di SMS  Pasir Puteh, Kelantan.

Merentas Desa

Sabtu, 20 Januari 2018

Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Kejohanan Merentas Desa pada 20 Januari 2018 yang lepas. Tahniah kepada semua murid dan guru yang terlibat.

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Jawatankuasa Tertinggi Organisasi Sekolah

Isnin, 22 Januari 2018

Pada hari ini, Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Jawatankuasa Tertinggi Organisasi. Penerima watikah pelantikan jawatankuasa tertinggi organisasi ialah :

1) Pengawas Pusat Sumber Sekolah.

2) Pembimbing Rakan Sebaya (PRS)

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Lembaga Pemimpin Pelajar 2018

Isnin, 8 Januari 2018

Seramai 62 orang pelajar telah menerima watikah pelantikan sebagai ahli Lembaga Pemimpin Pelajar bagi tahun 2018. Majlis ini telah dihadiri oleh Tuan Wan Shaharuddin Bin Wan Ladin iaitu Ketua Pengarah Perbicaraan Bahagian Perbicaraan dan Rayuan Jabatan Peguam Negara.

Selamat Datang!

Rabu, 10 Januari 2018

Hari ini, warga Sekolah Dato' Razak menerima seramai 129 pelajar Tingkatan 1. Pelajar-pelajar ini telah mengambil Ujian Kemasukan Sekolah Berasrama Penuh serta temuduga pada Disember 2017 yang lalu.

Majlis Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum dan Hal Ehwal Murid

Sabtu, 23 September 2017

Majlis Anugerah Kecemerlangan Kokurikulum dan Hal Ehwal Murid Peringkat Sekolah Dato’ Abdul Razak telah diadakan pada 23 September 2017 di Dewan Tun Abdul Razak. Majlis ini telah dirasmikan oleh Ketua Pengarah Pelajaran Malaysia, YBHG. Tan Sri Dr.Khair B. Mohamad Yusof.

Registration Program Form 1 Session 2017

Rabu, 4 Januari 2017

SUNGAI GADUT, SEREMBAN - Scores of new, bright minded faces filled the foyer hall as the latest addition to our prestigious school registered early in the morning. With the help of the teachers and selected students, the registration went smoothly.