Halaman Berita HEM

Kempen Sekampit Beras

Ahad, 3 Jun 2018

Warga Sekolah Dato' Abdul Razak turut mengadakan Kempen Sekampit Beras. Melalui kempen ini, guru serta pelajar menghulurkan bantuan kepada penduduk yang tinggal di kawasan pedalaman serta kurang berkemampuan.

Majlis Iftar Perdana 2018

Sabtu, 2 Jun 2018

Warga SDAR dengan kerjasama PIBG serta SDARA telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa Perdana pada 2 Jun 2018. Pelajar-pelajar serta hadirin berpeluang menikmati juadah berbuka puasa didalam dulang serta menunaikan terawih secara berjemaah di Surau Al-Quds.

Mesyuarat Agung Tahunan Pibg Sekolah Dato' Abdul Razak ke-39

Sabtu, 3 March 2018

Pada hari Sabtu iaitu 3 Mac 2018 yang lalu, Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan Kali ke-39. Mesyuarat ini telah dirasmikan oleh Yang Berbahagia Tuan Jamaludin Bin Buang iaitu Ketua Pegawai Eksekutif Malaysia Venture Capital Management Berhad (MAVCAP).

Persidangan Pemimpin Muda Islam SBP Peringkat Kebangsaan Kali Pertama 2018

Khamis, 8 Februari 2018

Pelajar Sekolah Dato' Abdul Razak telah menyertai Persidangan Pemimpin Muda Islam SBP Peringkat Kebangsaan Kali Pertama 2018 yang diadakan pada 8 hingga 11 Febuari di SMS  Pasir Puteh, Kelantan.

Merentas Desa

Sabtu, 20 Januari 2018

Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Kejohanan Merentas Desa pada 20 Januari 2018 yang lepas. Tahniah kepada semua murid dan guru yang terlibat.

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Jawatankuasa Tertinggi Organisasi Sekolah

Isnin, 22 Januari 2018

Pada hari ini, Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Jawatankuasa Tertinggi Organisasi. Penerima watikah pelantikan jawatankuasa tertinggi organisasi ialah :

1) Pengawas Pusat Sumber Sekolah.

2) Pembimbing Rakan Sebaya (PRS)

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Lembaga Pemimpin Pelajar 2018

Isnin, 8 Januari 2018

Seramai 62 orang pelajar telah menerima watikah pelantikan sebagai ahli Lembaga Pemimpin Pelajar bagi tahun 2018. Majlis ini telah dihadiri oleh Tuan Wan Shaharuddin Bin Wan Ladin iaitu Ketua Pengarah Perbicaraan Bahagian Perbicaraan dan Rayuan Jabatan Peguam Negara.