Halaman Berita Kokurikulum

Merentas Desa

Sabtu, 20 Januari 2018

Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Kejohanan Merentas Desa pada 20 Januari 2018 yang lepas. Tahniah kepada semua murid dan guru yang terlibat.

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Jawatankuasa Tertinggi Organisasi Sekolah

Isnin, 22 Januari 2018

Pada hari ini, Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan Jawatankuasa Tertinggi Organisasi. Penerima watikah pelantikan jawatankuasa tertinggi organisasi ialah :

1) Pengawas Pusat Sumber Sekolah.

2) Pembimbing Rakan Sebaya (PRS)

Majlis Penyerahan Pelantikan Pengerusi Dan Setiausaha Kelab, Persatuan dan Badan Beruniform 2018

Rabu, 17 Januari 2018

Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan majlis khas bagi penyerahan pelantikan Pengerusi dan Setiausaha bagi Kelab serta Bada Beruniform pada sesi 2018. Dalam majlis ini, kesemua Pengerusi dan Setiausaha menerima mandat pelantikan yang disampaikan oleh Tuan Pengetua Encik Roslie Bin Ahmad.

Kejohanan Ragbi Jemputan 10 Sebelah Sekolah Dato' Abdul Razak Edisi Ke-8

Sabtu, 28 Oktober 2017

Pada 28 hingga 29 Oktober yang lalu,Kejohanan Ragbi Jemputan 10 Sebelah telah berlangsung di padang Sekolah Dato' Abdul Razak. Tahniah dan Syabas bagi setiap pasukan yang bertanding.

Kejohanan Catur Terbuka Piala PIBG Sekolah Kebangsaan Pantai Kali Ke-2 2017

Sabtu, 28 Oktober 2017

Pelajar SDAR telah mengambil bahagian dalam Kejohanan Catur Terbuka di Sekolah Kebangsaan Pantai.

Pelajar Tingkatan 3, Iskandar Hakimi Bin Zulkippli meraih tempat pertama beserta peserta terbaik bagi kategori B15 di dalam kejohanan ini. Tahniah diucapkan!

Perlawanan Persahabatan Ragbi & Bola Sepak SDAR & Islamia College, Cape Town, South Africa

Selasa, 26 September 2017

Perlawanan persahabatan ini telah berlangsung di padang Sekolah Dato' Abdul Razak.

Pasukan yang bertanding menunjukkan prestasi yang cemerlang. Tahniah diucapkan.

Pertandingan Debat Tunas Muda Kali Ke-3 2017

Jumaat, 27 Oktober 2017

Pelajar SDAR telah bertanding dalam Debat Tunas Muda Kali Ke-3 yang bertempat di SBP Integrasi Gombak, Selangor

Dalam pertandingan akhir, SDAR telah bertemu dengan Sekolah Menengah Agama Al-Amin.

Sekolah Menengah Agama Al- Amin (K) vs Sekolah Dato' Abdul Razak (P)