Halaman Berita Media

Majlis Penutupan Minggu Silaturahim Tingkatan 1

Jumaat, 1 Februari 2019

Pada 1 Februari yang lepas, Majlis Penutupan Minggu Silaturahim Tingkatan 1 2019 telah diadakan di Dewan Tun Abdul Razak. Ramai ibubapa yang hadir bagi meraikan pelajar-pelajar Tingkatan 1. Syabas dan tahniah kepada semua pelajar Tingkatan 1 2019.

Selamat kembali ke sekolah!

Selasa, 1 Januari 2019

Seluruh warga Sekolah Dato' Abdul Razak mengalu-alukan kedatangan pelajar baharu Tingkatan 1 2019 serta semua pelajar bagi memulakan sesi persekolahan untuk tahun ini.

Semoga kehadiran tahun baharu ini menambahkan lagi keberkatan serta kejayaan bagi seluruh warga SDAR.

World Invention and Technology Expo, Institut Technology Bandung, Indonesia

Isnin, 12 March 2018

Pelajar Sekolah Dato' Abdul Razak telah menyertai  World Invention and Technology Expo di Institut Teknologi Bandung. Pasukan Inovasi dan Rekacipta SDAR telah memperolehi Gold Prize.

Syabas dan tahniah kepada guru dan pelajar. Satu pencapaian yang sangat membanggakan.