Halaman Berita Media

Selamat kembali ke sekolah!

Selasa, 1 Januari 2019

Seluruh warga Sekolah Dato' Abdul Razak mengalu-alukan kedatangan pelajar baharu Tingkatan 1 2019 serta semua pelajar bagi memulakan sesi persekolahan untuk tahun ini.

Semoga kehadiran tahun baharu ini menambahkan lagi keberkatan serta kejayaan bagi seluruh warga SDAR.

World Invention and Technology Expo, Institut Technology Bandung, Indonesia

Isnin, 12 March 2018

Pelajar Sekolah Dato' Abdul Razak telah menyertai  World Invention and Technology Expo di Institut Teknologi Bandung. Pasukan Inovasi dan Rekacipta SDAR telah memperolehi Gold Prize.

Syabas dan tahniah kepada guru dan pelajar. Satu pencapaian yang sangat membanggakan.

KURSUS KEPEMIMPINAN KETUA DAN PENOLONG KETUA MURID SEKOLAH BERASRAMA PENUH PERINGKAT KEBANGSAAN KE 10

Tahun ini, SDAR telah dipilih sebagai tuan rumah bagi Kursus Kepemimpinan Ketua dan Penolong Ketua Murid Peringkat Kebangsaan buat kali ke – 10. Kursus ini diadakan selama 4 hari bermula 23 Feb dan berakhir pada 26 Feb 2016.

GROUP FB PIBG SDAR

Para ibu bapa yang ingin mendapatkan maklumat berkaitan dengan hal anak-anak , pengurusan sekolah, asrama dan sebagainya , bolehlah menyertai grup PIBG SDAR. Admin yang menguruskan grup ini adalah wakil PIBG SDAR , terdiri daripada ibu bapa pelajar dan guru yang telah dilantik.