Halaman Berita PIBG

Sumbangan Baju Raya

Ahad, 3 Jun 2018

Sebahagian anak-anak SDAR mendapat sumbangan kelengkapan pakaian raya. Sumbangan ini diterima daripada PIBG,SDARA . Semoga dengan sumbangan ini, anak-anak ini dapat menyambut Aidilfitri dengan lebih meriah.

Kempen Sekampit Beras

Ahad, 3 Jun 2018

Warga Sekolah Dato' Abdul Razak turut mengadakan Kempen Sekampit Beras. Melalui kempen ini, guru serta pelajar menghulurkan bantuan kepada penduduk yang tinggal di kawasan pedalaman serta kurang berkemampuan.

Majlis Iftar Perdana 2018

Sabtu, 2 Jun 2018

Warga SDAR dengan kerjasama PIBG serta SDARA telah mengadakan Majlis Berbuka Puasa Perdana pada 2 Jun 2018. Pelajar-pelajar serta hadirin berpeluang menikmati juadah berbuka puasa didalam dulang serta menunaikan terawih secara berjemaah di Surau Al-Quds.

Mesyuarat Agung Tahunan Pibg Sekolah Dato' Abdul Razak ke-39

Sabtu, 3 March 2018

Pada hari Sabtu iaitu 3 Mac 2018 yang lalu, Sekolah Dato' Abdul Razak telah mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan Kali ke-39. Mesyuarat ini telah dirasmikan oleh Yang Berbahagia Tuan Jamaludin Bin Buang iaitu Ketua Pegawai Eksekutif Malaysia Venture Capital Management Berhad (MAVCAP).

GROUP FB PIBG SDAR

Para ibu bapa yang ingin mendapatkan maklumat berkaitan dengan hal anak-anak , pengurusan sekolah, asrama dan sebagainya , bolehlah menyertai grup PIBG SDAR. Admin yang menguruskan grup ini adalah wakil PIBG SDAR , terdiri daripada ibu bapa pelajar dan guru yang telah dilantik.